miercuri, 2 aprilie 2008

Chiftelute de soia

Ingrediente :

- cuburi de soia 175 g
- faina 50g
- ceapa 50g
- cimbru uscat si maruntit 10 g
- chimen 5 g
- usturoi 10 g
- cartofi 150g
- morcovi 70 g
- ulei pentru prajit
- marar 1 legatura
- patrunjel 1 legatura
- supa de legume 200ml
- sare, piper


Mod de preparare:

Soia se inmoaie in supa fierbinte de legume timp de 25 de minute si apoi se scurge bine. Ceapa, usturoiul, mararul si patrunjelul se curata, se spala si se toaca marunt. Cartofii si morcovii se dau prin rozatoare. Se amesteca ingredientele intr-un bol, se regleaza consistenta cu faina si se potriveste gustul cu cimbru uscat, chimen , sare si piper.
Se formeaza chiftelute rotunde de marime medie si se prajesc in ulei incins in prealabil.

Pofta Buna!!!