Sferturi de rosii Cherry formeaza aripioarele acestor adorabile buburuze. Incantatoarele buburuze sunt cocoţate pe biscuiti crocanti cu un amestec de crema de branza condimentata.
Ingrediente
2 bucati de crema de branza
2 linguri smantana
Colorant negru pentru produse alimentare
1/2 lingurita arpagic tocat
1/8 lingurita sare de usturoi
1/8 lingurita de patrunjel proaspat tocat
36 de biscuiti crocanti cu aroma de unt
18 roşii cherry,
18 masline coapte mari
72 firisoare de arpagic
Pregatire
Într-un castron mic, se bate crema de branza si smantana, pana se omogenizeaza. Scoateţi 1 lingura de colorant negru.Adăugaţi arpagic taiat marunt, sare , usturoi si patrunjel pentru restul de amestec de crema de branza. Puneti amestecul de crema de branza intr-o punga de plastic mic dupa care umpleti biscutii.
Taiati rosiile Cherry in 4.Aranjaţi 2 bucati de rosii pe fiecare biscuit umplut cu crema de branza pentru aripile buburuzei.
Pentru capete,taiati maslinile in jumatate si asezati-le pe fiecare cracker. Introduceţi două firisoare de arpagic în masline pentru antene. Utilizaţi colorantul alimentar peste rosii pentru a forma petele aripioarelor.
Pofta Buna!!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu