Ingrediente:
1 cana (aproximativ 16) masline negre mari(fara samburi)
16 masline negre mici(fara samburi)
aproximativ 100 gr de crema de branza-I 1/3 mai putine grasimi, deoarece aceasta este mai moale şi mai uşora pentru a lucra cu maslinele
16 felii subtiri de morcov, bucatile mai mari
8 cepe verzi, doar frunza
16 scobitori
Tăiaţi o pană mica triunghiulara din fiecare felie de morcov.
Folosiţi un băţ sau o scobitoare pentru a împinge sfârşitul îngust al unui triunghi de morcov prin gaura larga din fiecare măslina mare până când intra în gaura îngustă fără sâmburi.
Umpleti maslinele mari cu crema de branza. Folositi degetele sau cu un prosop de hârtie de-a lungul marginilor de deschidere.
Pe partea de josfaceti o gaura mai mare, puneti bucata de morcov aliniata cu crema de branza Utilizaţi o scobitoare împinas în jos, prin centrul pentru a ţine "pieptul" de pinguin "la picioare".
Împinge in cap, "cioc", partea aliniata cu "pieptul" şi "picioarele" în jos pe scobitori.
Punet-ii guler de frunza de ceapa verde.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu