Aceasta cina se prepara destul de rapid si vei fi impresionata de succesul pe care il vei avea!
4 portii
Timp de pregatit ; 10 min
Timp de gatit : 25 min
700 calorii, 25 gr grasimi per portie
Ingrediente:
400 gr naut din conserva
1 ceapa rosie mica, tocata marunt
1 castravete, curatat de coaja si taiat bucati
4 rosii, taiate bucati
6 linguri vinegreta cu mustar
6 linguri coriandru proaspat , tocat
500 gr piept de pui
2 lingurite praf de curry
4 chifle
1 salata verde
Mod de preparare:
1. Amesteca nautul , ceapa, castravetele, rosiile, coriandrul si vinegreta. Presara carnea cu praf de curry si frige la gratar timp de 10 minute pe fiecare parte, pana cand se patrunde complet.
2. Rumeneste chiflele taiate in doua. Aseaza pe farfurii cate 1 chifla, pune deasupra salata verde, amestecul de legume si fasii de piept de pui fierbinte. Serveste imediat.
Pont .
Poti servi salata acompaniata de un sos delicios de iaurt: rumeneste 1 lingurita seminte de chimen si adauga, impreuna cu cateva picaturi de zeama de lamaie, intr-un iaurt natural, cremos. Adauga sare si piper, amesteca si serveste.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu