Clasica salata Cezar este acum mai mare si mai buna : are carne de pui picantam avocado si e dreasa cu o vinegreta cremoasa.
4 portii
Timp de pregatit: 10 min
Timp de gatit : 5 min
570 calorii, 36 grame grasimi per portie
Ingrediente:
4 bucati piept de pui , taiat fasii
4 linguri sos picant
cateva frunze de busuioc, rupte
1 lingura ulei de floarea- soarelui
2 salate mici ( frunzele rupte)
1 avocado, taiat felii groase
100 gr crutoane, frecate cu usturoi
50 gr ansoa, scurse de lichid
Pentru vinegreta
8 linguri maioneza
1/2 lamaie( zeama)
1 catel usturoi
25 gr parmezan , razuit marunt
Mod de preparare
1 . Intr-un bol, amesteca sosul picant cu fasiile de carne si frunzele de busuioc rupte. Adauga sare si piper si lasa sa stea deoparte.
2. Incinge uleiul intr-un vas larg si neaderent si prajeste carnea, amestecand incontinuu timp de 5 minute, pana cand se patrunde si se rumeneste bine.
3. Imparte in 4 boluri de servit frunzele de salata, ansoa, feliile de avocado si crutoanele. Aseaza deasupra carnea rumenita si toata vinegreta. Serveste salata cu cartofi pai.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu